Giv forskningen videre

Gynækologi og obstetrik er et speciale med en stor appel til engagerede og videbegærlige yngre læger – hvoraf en stor del af dem har et ønske om at bidrage med forskningen indenfor specialet. Det er for mange drevet både af lyst og af ønsket om at kvalificere sig til en hoveduddannelsesstilling, og dygtiggøre sig indenfor den akademiske lægerolle. Vi har indtryk af, at vi har en stor ressource i de yngre læger, som gerne vil bidrage til et forskningsprojekt, og som gerne vil begynde med et mindre, overskueligt projekt de kan lave ved siden af deres kliniske arbejde i en introduktionsstilling eller en uklassificeret reservelægestilling, men at mange desværre synes, at det kan være svært at ”få foden indenfor” og komme i gang.  

Vi håber på at kunne hjælpe dig godt i gang med forskningen. Så tag FYGO’s forskningsråd under armen og find den vejleder der passer til dig.

I Oktober måned har vi forskerdating hvor der mulighed for at møde forskere i din region (Både Nord, Syd og Øst) se mere om arrangementet her.

Her nedenfor kan du finde navnene og kontaktinformation på de overlæger der står for forskning på de respektive hospitaler. Eller kig i vores Ph.d. register hvis du måske vil hjælpe til på et projekt, find det her.

Hospital
Navn
Titel
Fokusområde
E-mail
Nordsjællands Hospital Hillerød
Tine Dalsgaard Clausen
Overlæge, Klinisk Forskningslektor, PhD
Diabetes, overvægt, medicinske sygedomme under graviditeten,
tine.clausen@regionh.dk
+1-202-555-0199
Nykøbing Falster Sygehus
Jeannet Lauenborg
Ledende Overlæge
Obstetrik: Diabetes og overvægt
jlaue@regionsjaelland.dk
Rigshospitalet
Malene Hilden
Overlæge, PhD
Kønsidentitet
malene.hilden@regionh.dk
Randers Sygehus
Pinar Bor
Forskningsansvarlig Overlæge, Klinisk Lektor, PhD
Vitamin D i graviditeten. Forebyggelse af trombose i graviditeten. Bedre diagnostik af cervix dysplasi.
isibor@rm.dk
Sygehus Lillebælt, Kolding
Mohammad Khalil
Overlæge, Klinisk Lektor, PhD
Gruppe B streptokokker under graviditet og fødsel
Mohammed.Khalil@rsyd.dk