Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Abortion controversies and Aabenraa experience

4. oktober @ 09:00 - 16:00

750DKK

Halvtreds året for Danmarks abortfrihed gik i 2023 ikke ubemærket hen, og grænsen for den fri abort kom i politisk søgelys. Således er der disse år en del bevågenhed på abortområdet. Lægefagligt kunne abortområdet også trænge til et eftersyn – skal vi fortsætte som hidtil, eller er tiden moden til også at tage – i dansk kontekst – nye metoder i brug. Herudover presser prioriterings spørgsmål i forhold til ressourceforbrug og overbehandling sig på.

Derfor har vi valgt at sætte et spændende program sammen vedrørende forskellige aspekter omkring den lægefaglige håndteringen af abort i Danmark, og søgt inspiration ved at kigge ud i verden. Nogle af tiltagende har allerede fundet vej til de danske gynækologiske/obstetriske afdelinger og speciallægepraksisser, andre er stadig ukendt land.

Målgruppen for dette nationale éndagsmøde er nuværende og kommende offentlige og privatpraktiserende gynækologer/obstetrikere og sygeplejersker, som har virke og interesse for abortområdet.

Vi håber at du og andre læger og sygeplejersker fra jeres afdeling kunne have interesse i at deltage til denne abort temadag:

Fredag d. 4.10.2024 på Hotel Comwell i Middelfart fra kl 09.00 til 15.50

Program

Abortion controversies and Aabenraa experience | Region Syddanmark (plan2learn.dk)

Detaljer

Dato:
4. oktober
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Pris:
750DKK
Hjemmeside:
https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=118535

Sted

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
Karensmindevej 3
Middelfart, 5500 Danmark
Se Sted hjemmeside