Kære FYGO-medlemmer
Jeg vil lægge ud med en stor tak til jer som deltog i årets FYGO-internat i marts måned. Det var en fornøjelse at tilbringe tid sammen med jer og jeg håber, at I fik et fagligt udbytte af internatet samt mulighed for at udvikle jeres netværk på tværs af hospitaler og regioner.

I FYGOs bestyrelse har vi i år sagt farvel til Vinnie Greve, som ikke genopstillede til generalforsamlingen. Du skal have mange tak for det store arbejde du har lagt i  bestyrelsen, selvom du vil blive savnet, er vi glade for, at du fortsat repræsenterer de yngre læger som uddannelsesansvarlig. Fjóla Jónsdóttir er nyt bestyrelsesmedlem og du skal være hjertelig velkommen, vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

FYGO er selvfølgelig allerede i gang med det nye bestyrelsesår, hvor højdepunkterne vil være:

Internat 2017
Datoen er fastsat til den 9. og 10. marts 2017, så sæt kryds i kalenderen. Emnet er også på plads, men vi vil vente lidt med at løfte sløret, til vi har programmet på plads.

Introlægeundersøgelsen 
I efteråret 2017 vil vi opgøre og formidle resultatet for første år af introlægeundersøgelsen. Undersøgelsen er sat i værk for at belyse de udfordringer, der gør sig gældende for yngre lægers uddannelse og kan forhåbentlig danne grundlag for en målrettet indsats for at sikre de fornødne rammer for en grundig klinisk oplæring, i hele landet.

Kurser
Vores regionale kursusudvalg mødes snart for at planlægge kursusrækken for 2017 og mon ikke vi som sædvanligt kan se frem til et spændende program.

Simulation
På FYGOs strategiseminar talte vi om muligheden for at lave et simulationskursus på tværs af vores speciale, anæstesien og eventuelt pædiaterne. Planerne er stadig præmature, men jeg tror, at et simulationskursus i håndtering af akutte situationer, sammen med vores kolleager, vil være meget gavnligt. Jeg håber at det vil være fysisk og logistisk muligt at få det stablet på benene og jeg glæder mig til at kunne fortælle jer mere.

Ellers håber jeg at I har tid til at nyde sommeren, og få græs mellem tæerne.

Camilla Mandrup
Formand for FYGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

*