Efteråret har ramt os endnu en gang og julen banker på med julelys og hygge.

I FYGO ser vi tilbage på et år med et flot internat ”fra gråt til hot” på Hotel Trinity, et år med gode og velbesøgte kurser, FYGO podcasts samt opstart af hoveduddannelsesundersøgelsen. Samtidig en lille reminder til jer, som ikke har svaret endnu, I stadig nå det. Vi har forlænget fristen for svar til 15.1.2020

I november var vi sammen med EFU med til at arrangere Efterårsmødet og var ansvarlige for lørdagens program. Mødet og festen på Domus Medica gik rigtig godt og vi er stolte af at være medarrangører til dette traditionsfyldte kursus.

I 2020 holder vi FYGO internat den 19.-20. marts på Hotel Koldingfjord. `Når en fremmed flytter ind´. Et internat omhandlende infektioner samt et HOT TOPIC-emne. Snart vil det være muligt at købe billetter på Safeticket.

FYGO arbejder desuden på en ny kampagne. `Giv forskningen videre´ en FYGO kampagne som gerne skal resultere i nemmere opstart af forskningprojekter hos kommende gynækologer og obstetrikere.

Jeg vil gerne sende et kæmpe stort tak til medlemmerne i FYGO’s bestyrelse og kursusudvalgene for jeres store arbejde i 2019. I er skønne alle sammen og det er fornøjelse at bruge så mange timer med jer.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Vi glæder os til at se jer i 2020

Mvh. Fjóla Jónsdóttir
Formand for FYGO.

Leave a Comment