FYGO’s klumme, december 2015.

December er i fuld gang. En skøn, men travl måned hvor julen, traditionen tro, skal fejres med hygge, juleknas og juleøl, samtidig med at det forgangne år skal rundes af. I FYGO kan vi se tilbage på et år med mange højdepunkter; internatet i marts havde utrolig god opbakning, vi har lanceret vores nye Introlægeundersøgelse som landsdækkende skal vurdere det faglige udbytte af uddannelsesåret, vi var repræsenteret til FIGO’s verdenskongres og vi har i samarbejde med EFU været medarrangører af Efterårsmødet. Jeg vil gerne sende en stor tak til medlemmerne i FYGO’s bestyrelse og kursusudvalgene for jeres store arbejde i 2015. Og selvfølgelig en stor tak til alle FYGO-medlemmer for jeres store faglige engagement og daglige indsats på afdelingerne landet over.

 

I 2016 afholdes Internatet ”Obstetrisk opdatering” den 3. til 4. marts på Christiansminde, hvor vi har fået meget fagligt kompetente undervisere til at sætte fokus på de daglige udfordringer, obstetrikken byder på. Der er åbent for tilmeldinger via FYGO’s hjemmeside FYGO.dk, hvor forårets kurser i både øst og vest også kan ses.

 

Tilbage er blot at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår, vi glæder os til at se jer i 2016.

 

Med venlig hilsen

Camilla Mandrup

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*