FYGO podcasts

Ovariecancer rammer 550 kvinder årligt og opdages ofte i et stadie hvor vi ville ønske vi havde opfanget sygdommen tidligere. Kursist og Ph.d. Suher Othman fortæller om sit arbejde med biomarkøren CA125 og hvorfor den skiller vandene.

Vært: Ninna Hinchely Ebdrup

Produceret for FYGO af Produktionsselskabet Lyd by Bakkestrøm

Grafik: Anja Nielsen

Tidligere podcasts

Kom med til Sandbjerg – årets obstetriske guidelinemøde. Hvad trækker fagligt, kollegialt og karrieremæssigt?
Og hvordan engagerer du dig?
Prækursisterne Sarah Von Der Maase og Mathilde Holmskov er i studiet til en snak om guidelinearbejdet set fra YL perspektiv.

 

Hvorfor ved vi så lidt om spontane aborter? Hvilken udredning sender vi abortus habitualis kvinderne til? Og hvor går forskningen hen? 

Overlæge Henriette Svarre Nielsen giver svarene i FYGOs første podcast, der har fokus på Abortus habitualis.

Vi laver podcasts til dig med gyn-obs interesse, fordi vi gerne vil gøre dig klogere, formidle ny forskning og tage dig med til guidelinemøder.

I løbet af de næste måneder vil vi udgive flere podcasts, der kan høres på farten eller i en rolig stund i sofaen. Vi håber, du vil lytte med.

Er du iPhone-bruger kan du downloade Apple’s app, ”Podcasts”. Når du har downloaded appen, skal du søge på ”FYGO Podcast”, og trykke ‘abonner’ – så får du automatisk de nyeste episoder på din iPhone. Link til Apple’s Podcasts.

Er du Android-bruger, kan du downloade Soundcloud-appen. Når du har downloaded appen, skal du søge på ”FYGO Podcast”, og trykke ‘følg’ – så får du automatisk de nyeste episoder på din smartphone. Link til Soundcloud-appen.

Vært Ninna Hinchely Ebdrup

Produceret for FYGO af Produktionsselskabet Lyd by Bakkestrøm