FYGO podcasts

Få staldtips til det gynækologiske guidelinearbejde med Jeppe Schroll fra Hindsgavl Styregruppen og husk at melde dig til næste års guidelinegrupper inden d. 1.11. Lyt med her:

Gæst: Jeppe Schroll
Vært: Ninna Hinchely Ebdrup
Lyddesign: Lyd by bakkestrøm
Produktion: Moster Bob Film og Kommunikation

Gæst: Jeppe Schroll

Vært: Ninna Hinchely Ebdrup

Lyddesign: Lyd by Bakkestrøm

Produktion: Moster Bob Film og Kommunikation

Lyt med om de nye perspektiver for 1. Trimester screening og brug af biomarkører til diagnostik og korttidsprædiktion af præeklampsi. Og bliv opdateret på seneste nyt om Magnyl-dosering til præeklampsi-risikopatienter- lige til at implementere i klinikken med Marianne Johansen, Berit Woetman Pedersen og Lisa Persson.

Gæst: Marianne Johansen, Berit Woetmann Pedersen og Lisa Persson
Vært: Ninna Hinchely Ebdrup
Lyddesign: Lyd by bakkestrøm
Produktion: Moster Bob Film og Kommunikation

Tidligere podcasts

Hvem har brug for biologisk medicin i graviditeten og hvordan skal vi forholde os under amning?  Bliv klogere på den nye guideline “Biologisk medicin og graviditet” med Overlæge Lone Storgaard.

Ovariecancer rammer 550 kvinder årligt og opdages ofte i et stadie hvor vi ville ønske vi havde opfanget sygdommen tidligere. Kursist og Ph.d. Suher Othman fortæller om sit arbejde med biomarkøren CA125 og hvorfor den skiller vandene.

Kom med til Sandbjerg – årets obstetriske guidelinemøde. Hvad trækker fagligt, kollegialt og karrieremæssigt?
Og hvordan engagerer du dig?
Prækursisterne Sarah Von Der Maase og Mathilde Holmskov er i studiet til en snak om guidelinearbejdet set fra YL perspektiv.

 

Hvorfor ved vi så lidt om spontane aborter? Hvilken udredning sender vi abortus habitualis kvinderne til? Og hvor går forskningen hen? 

Overlæge Henriette Svarre Nielsen giver svarene i FYGOs første podcast, der har fokus på Abortus habitualis.

Vi laver podcasts til dig med gyn-obs interesse, fordi vi gerne vil gøre dig klogere, formidle ny forskning og tage dig med til guidelinemøder.

I løbet af de næste måneder vil vi udgive flere podcasts, der kan høres på farten eller i en rolig stund i sofaen. Vi håber, du vil lytte med.

Er du iPhone-bruger kan du downloade Apple’s app, ”Podcasts”. Når du har downloaded appen, skal du søge på ”FYGO Podcast”, og trykke ‘abonner’ – så får du automatisk de nyeste episoder på din iPhone. Link til Apple’s Podcasts.

Er du Android-bruger, kan du downloade Soundcloud-appen. Når du har downloaded appen, skal du søge på ”FYGO Podcast”, og trykke ‘følg’ – så får du automatisk de nyeste episoder på din smartphone. Link til Soundcloud-appen.

Vært Ninna Hinchely Ebdrup

Produceret for FYGO af Produktionsselskabet Lyd by Bakkestrøm