Hvornår:
27. januar 2021 kl. 19:00 – 20:30
2021-01-27T19:00:00+01:00
2021-01-27T20:30:00+01:00
Kontakt:
Selma Schreiber

Det er med stor glæde at vi i disse nedlukkede tider kan byde velkommen til 3 webinare. Så tænd computeren og sæt dig til rette der hjemme mens du bliver klogere på foetus mors, sårbare gravid og fødselsdepression.At blive gravid og få et barn er for de fleste lig med lykke og lyse tider. For andre kan det være forbundet med tungsind, ulykke og sorg.
Vi befinder os lige nu på mange måder i en mørk tid, og i den tråd arrangerer FYGO Kursusudvalg Øst tre webinarer i løbet af de kommende vintermåneder omhandlende nogle af obstetrikkens “tungere” patientgrupper/tilstande: foetus mors, psykisk sårbare gravide og fødselsdepression. Det er vigtige, tabubelagte områder, der fortjener mere fokus. Webinarerne, der hver især kommer til at vare ca. 1,5-2 timer.

WEBINAR I: Anne Gjesing Høj Eggers, speciallæge i gynækologi og obstetrik, Ph.D., afdelingslæge på Rigshospitalet, vil fortælle om foetus mors. Hun vil herunder komme ind på hvordan man rent praktisk skal bære sig ad ift. akillessenebiopsi, dødsattest, mv.. Webinaret afholdes 27. januar kl. 19-20:30.

WEBINAR II: Fanny Håkanson Jensen, speciallæge i gynækologi og obstetrik, afdelingslæge på Herlev hospital, vil fortælle om psykisk sårbare gravide. Hvilken population er der tale om? Hvilken opfølgning skal de have? Hvad skal man være særlig obs på? Webinaret afholdes 23. februar kl. 19-20:30.

WEBINAR III: Vibe Gedsø Frøkjær, læge, Ph.D., seniorforsker i hjernebiologi, vil fortælle om fødselsdepression. Kurset vil blive afholdt 14. april kl 17-18. Mere detaljeret info om kurset er på trapperne

Webinarene kommer enten til at være på Zoom eller Teams.

Tilmelding via safeticket.

Pris 50 kr for medlemmer af FYGO og 100 kr for ikke medlemmer pr kursus.

Spørgsmål kan rettes til Selma Schreiber på selma_mss@hotmail.com eller Iben Greiber på ibengreiber@hotmail.com

 

Sidste tilmelding dage før de respektive kurser.

 

Leave a Comment